4 november 2016

Dinerlezing Roelie Drenthen en Hennie Zoer: “Kleur in je leven”, 22 november 2016

Door hetlogboek

 

Kleur heeft een grote invloed op ons leven. Hoeveel mensen worden niet vrolijk van het voorjaar en trekken van dan kleding aan met kleur? Of nu van de mooie herfstkleuren. En bij welke kleur voel jij je goed? Kleur is licht van een bepaalde frequentie, trilling en dat doet iets met iedereen.

Hennie Zoer en Roelie Drenthen gebruiken deze effecten. OLYMPUS DIGITAL CAMERAZe helpen mensen met fysieke klachten, en sportblessures genezen. Het ouderwetse inbinden van de enkel beknelt en vertraagt daardoor herstel. De moderne flexibele pleisters (hoeveel topsporters lopen daar al niet mee?) zorgen voor een 2 keer zo snel herstel. Maar ook de kleur van de tape heeft invloed! Ook de lengte ervan en de richting zijn belangrijk. Hennie en Roelie geven energie daarmee richting.

9789461884572_01Met voetreflex massage kunnen direct allerlei organen worden gestimuleerd. Ook licht van een bepaalde kleur op een bepaalde teen heeft een specifiek effect. Gal is geel en een ontsteking herstel je met blauw of groen. En van oranje op je dikke teen, wordt je vrolijk in je hoofd en dat kan soms hard nodig zijn.

Kleur is trilling. Klanken ook. U zult deze avond meemaken wat het effect kan zijn van specifieke tonen. Van klankschalen.  Ook stenen hebben hele specifieke effecten. En ook geuren. Ze kunnen hele waardevolle lucht geven bij lastige vergaderingen.

Hennie en Roelie gaan de 22e de toon zetten. Ben u geïntrigeerd?

erik-jager-sijsCulinair wordt dit een heel bijzondere avond. Chef-kok Erik Jager wil u graag heel aangenaam verassen en biedt u de keuze uit twee soepen als voorgerecht en een hoofdgerecht van vlees, vis of vegetarisch. Graag vernemen we uw voorkeur bij de aanmelding.

De kosten voor de dinerlezing zijn € 25 per persoon inclusief het diner, een drankje en koffie/thee. Voor speciaal bieren en gedestilleerd is er een eigen bijdrage.
U kunt zich ook alleen voor de lezing opgeven. Kosten € 10 per persoon.
De inloop is vanaf 18.30. Het diner begint om 19.00 uur. En de lezing om 20.00 uur.

Locatie:

Sijs Eten en Drinken
Heuvelenweg 29
7991 CM Dwingeloo

 

Nog even een gevoel krijgen over de onderwerpen van een aantal van de afgelopen lezingen?
Als uw op de hoogte wilt worden gehouden over de lezingen, meldt u dan hier aub aan.

Opgave is via onderstaand opgave formulier of via email naar lezing@hetlogboek.org.
Natuurlijk kunt u zich ook gewoon komen aanmelden in de boekhandel.

Opgave formulier

Wij geven ons op voor de dinerlezing (vink uw keuze aan):
Hennie Zoer en Roelie Drenthen, Kleur in je leven, 22 november 2016 met diner
Hennie Zoer en Roelie Drenthen, Kleur in je leven, 22 november 2016 alleen lezing
Uw naam

Uw email

Uw telefoonnummer

Uw menu voorkeur?

Naam metgezel (indien van toepassing)

Het menu voorkeur van uw metgezel?

Opmerkingen