31 maart 2017

Dinerlezing Roelien Dekker: Liefdevol organiseren, 25 april 2017

Door hetlogboek

Liefde is de grootste kracht in het universum. Maar waarom is liefde dan vaak nog zo ver te zoeken in onze manier van organiseren? En zien we vaak ‘de liefde voor macht’ en niet ‘de macht van liefde’ aan het werk?

In haar boek ‘Liefdevol Organiseren: Hoe mensen en organisaties ontspannen hun doel bereiken’ laat Roelien Dekker zien hoe we de kracht van liefde kunnen gebruiken om te komen tot een nieuwe manier van organiseren die bezielend, innovatief, duurzaam én productief is. Organiseren vanuit de kracht van LoslatenOvergaveVertrouwenEenheid (LOVE).

Met een mooie mix van wetenschappelijk onderzoek, eeuwenoude wijsheden, praktijkvoorbeelden en persoonlijke reflecties en ervaringen, schetst haar boek een beeld van de enorme potentie van liefdevol organiseren. Een hoopvol, verwarmend en inspirerend boek dat gehoor geeft aan een diep gevoeld verlangen.

 

Roelien studeerde journalistiek in Zwolle en sociologie aan de Universiteit Utrecht en promoveerde op de invloed van organisatiecultuur op loopbaanverschillen tussen vrouwelijke en mannelijke wetenschappers.

Roelien is een vrije denker, gevoelsmens en idealist. Geboeid door het zichtbare en onzichtbare, door feiten en mysteries. Ze laat zich inspireren door zowel westerse als oosterse kennis en wijsheden.

Alleen vanuit kennis én ervaring, vanuit doordenken én doorleven, ontstaat werkelijk bewustzijn.

Ze verdiept zich al ruim twintig jaar in onderwerpen als menselijk gedrag, organisatiecultuur, gender, bewustzijn en spirituele groei en volgde diverse opleidingen en trainingen op het gebied van persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling als yoga, meditatie, mindfulness, chakra psychologie en chakra healing.

Wil je alvast een voorproefje van Liefdevol Organiseren: www.liefdevolorganiseren.nl

Laat u 25 april inspireren hoe organiseren ook anders kan. En inspireer uw omgeving en uw werkkring en wordt de verandering die nodig is.

De kosten voor de dinerlezing zijn € 25 per persoon inclusief het tweegangen-diner en koffie of thee.
U kunt zich ook alleen voor de lezing opgeven. Kosten € 10 per persoon inclusief koffie of thee.

  • U bent welkom vanaf 18.30 uur. Het diner begint om 19.00 uur.
  • De lezing begint om 20.00 uur.

Locatie: Dinercafe De Cerck, Brinkstraat 51, Beilen.


 

 

Nog even een gevoel krijgen over de onderwerpen van een aantal van de afgelopen lezingen?
Als uw op de hoogte wilt worden gehouden over de lezingen, meldt u dan hier aub aan.