Wereldwinkel artikelen

mosaic schaal
In de wereldwinkel in Beilen vindt je ondere andere mooie schalen, Boeddhabeelden, koperen beelden, kaarsen van palmolie, kaarsenhouders en kinderspeelgoed van distributeurs als Kinta, Wisnu, Gone Arty, Kanika, Madat Nepal, Tilingo Nepra, Lanka Lamai, Fairforward, de Evenaar, Barbosa en vele anderen uit landen als Thailand, Bolivia, Ghana, Zuid-Afrika, Brazilie, Sri Lanka.

Klik hier voor onze laatste aankopen.

De lachende Boeddha is een beeld van een kalende man met een dikke buik en een vrolijke lach. Iedereen die de ruimte binnenkomt waar hij staat, zal rijkdom, geluk en voorspoed ervaren.

 

wierook

Natuurlijk ontbreekt de wierook uit India niet. De Moeder’s Geuren is de meest verkochte wierook van Nederland, omdat het de enige wierook is met geuren die ontwikkeld zijn met en voor onze westerse neus.

Deze wierook onderscheidt zich van andere soorten door haar zachtheid en het gebruik van natuurlijke ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit.*
De manier van rollen (masala methode) maakt dat de wierook niet sterk van geur is en niet lang blijft hangen. De wierookgeuren zijn de eerste geuren die met onze smaak voor ogen (neuzen) ontwikkeld zijn. Die eigenschappen maken de wierook geschikt voor ieder huis, elke situatie en voor elk persoon, jong of oud.
*In tegenstelling tot de meeste andere wierookmerken gebruiken zij geen chemische toevoegingen, zoals ftalaten. Ook is het enige wierookmerk dat kan garanderen dat er geen nitromusk verbindingen aan de wierookgeuren worden toegevoegd.
*door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten produceert deze wierook ook bijzonder weinig rook. Een teken van kwaliteit en het ontbreken van chemische toevoegingen.

Prikkel je zintuigen op een positieve manier met wierook of geurolie. Uit ons ruime assortiment wierook en geurolie kies je de geur die bij je past. Vanzelfsprekend ontbreken ook cadeaupakketjes wierook, wierookhouders en geurbranders niet in onze collectie.

koffie wereldwinkel
Café De Origin wordt exclusief via Werelwinkels verkocht.
Boeren krijgen tot 3 maal meer betaald voor hun koffie dan via de normale circuits, terwijl de prijzen in de wereldwinkel bijzonder concurrerend zijn.
Ook in kiloverpakkingen voor uw eigen espressomachine of de manier om iets bij te dragen voor uw bedrijf aan een betere wereld!

De Café de Origen wordt betrokken o.a. uit Peru, Ethiopië en Honduras.
De drie deelnemende coöperaties uit deze landen leveren hoge kwaliteit koffiebonen die zowel fair trade als biologisch geteeld zijn.
De coöperaties Central de Cooperativas Cafetaleras de Honduras (CCCH, Honduras), Cepicafe (Peru) en Oromia Coffee Farmers Cooperative Union (OCFCU, Ethiopië) hebben samen een totaal van 31.600 leden. Deze leden zijn kleine koffieboeren, vaak families, die in bosrijke gebieden wonen en daar op duurzame wijze de bonen telen. De deelnemende coöperaties werden geselecteerd uit het programma Progreso van de Green Development Foundation.

 

tony's chocolonely
Oprichter Teun van de Keuken en zijn mensen zijn vastbesloten om de wereld van de chocolade te veranderen. Zij willen laten zien dat het ook anders kan door het goede voorbeeld te geven. Ze hopen hiermee andere (grotere) chocolademakers en verkopers te inspireren ook hun verantwoordelijkheid te nemen. Alleen zo kan de ongelijk verdeelde chocoladewereld veranderen in een 100% slaafvrije. Meer lezen over onze route naar 100% slaafvrije chocolade? Klik dan hier.

Wat is er leuker en lekkerder dan een stapel met alle soorten Tony Chocolonely chocola in een feestverpakking te krijgen als cadeau?!