Werk maken van gezondheid?

Neem je gezondheid in eigen hand!
Ziek worden kan je voorkomen.

Het simpele recept is gezond eten, regelmatig goed bewegen en je leven in harmonie brengen. Dus teruggaan naar eerlijk voedsel direct van het land of de boom. Minder vlees en van dieren die leven zoals dat hoort. Alles het liefst biologisch, minder maar beter en niets weggooien.

 

Via onze boekhandel proberen we een bijdrage te leveren aan welzijn en gezond oud worden.

Bekijk om te starten de volgende korte video (2 minuten) als samenvatting van de film “Forks over knives” die 90 minuten duurt en te zien is via oa, Netflix.

media_171_169423_w600_crop[1]En als je een boek wilt, is het boek van Boele Ytsma “Ik ben een planteneter. Net als jij” een absolute aanrader. Het geeft een bijzonder overzicht van alles wat met lichamelijke gezondheid te maken heft. De welvaartsziektes, voeding, melk, blue zones en heel veel referenties naar wetenschappelijk onderzoek. Een ideaal boek als je een start wilt maken met een gezondere eetgewoonte die ook nog eens een grote bijdrage levert aan de wereldvoedselproblematiek en het energie- en klimaatprobleem.

 

Rineke Dijkinga heeft er drie geweldige Nieuwe afbeeldingboeken over geschreven: Weten van (h)eerlijk eten 1 en 2 en “Alles draait om je hormonen”. Een aanrader voor als je ook graag wilt weten waarom eten iets met je doet. Haar aanwijzingen en gezondheidstips zijn een klasse apart. Een natuurgenezer die je vertelt wat iedereen zou moeten weten over eten.

 

 

juliakang100_gifvrij[1]“100% gifvrij” noemt Julia Kang dit eten. “Bij het woord voedingsmiddelentechnoloog moet je toch moeten gaan twijfelen. Die maken voedingswaar van wat geen voedsel is?”

 

CoverAngelina-LV-VKArd Pisa: De reguliere geneeskunde heeft met de enorme sommen geld en mankracht het menselijk lijden rondom kanker niet weten te verminderen. We zullen met een nieuwe kijk op kanker nieuwe paden moeten bewandelen om het probleem eindelijk op te lossen. Eigenlijk gaat het allang niet meer over wetenschap, maar over wie wie gelooft. “We zijn namelijk allemaal gaan geloven dat kanker domme pech is, genetisch bepaald is en er maar 1 protocol is voor behandeling: operatie, chemo, bestraling en antihormoonbehandeling.”
De missing link bij zowel preventie als genezing bevindt zich in ons immuunsysteem.

 

 

 

Heb je genoeg van de stapels medicijnen en wil je werk maken van je eigen gezondheid en heb je een steuntje in de rug nodig?
Neem dat contact op met Dick Oosterwijk en laat hem adviseren over voeding, de natuurlijke medicijnen en laat hem helpen bij de nodige beweging.
Veel van onze klanten hebben al geweldige resultaten geboekt.
Vlakbij in het oude gasuniegebouw in Elp.
Ga naar booost